20 Nisan 2010 Salı

Laroxyl den başka depresyon giderici yöntemlerde varmış :) Mesela dışarı çıkıp kör kütük sarhoş olmak (sabah uyandığınızda çektiğiniz baş ağrısı normal zamanlarınıza şükretmenizi sağlıyor), deli gibi dans etmek, bir kaç kişiyle flört etmek kesinlikle özgüveninizi tazeliyor ve bahar aylarında depreşen çiftleşme güdünüze iyi geliyor. Kısaca söylemek gerekirse ilaç şirketleri halt etmiş bu dediklerimi yapın hiç bişeyiniz kalmicak :P

Bunalmışlığın hat safhasında olan ben yukarıda dediklerimi yaptım ve şimdi kendimi daha ii hissediyorum. Aylar önce bir konsere gittiğimi ve biri ile bakıştığımı yazmıştım. Bu kişi (adına Mr Loose diyeyim), ben ve bnm bir kız arkadasım geçen cumartesi gecesi dışarı çıktık. Arkadaşım ve Mr. Loose içki içmiyo sadece içen ben olunca insan tereddüt ediyor içmekte, lan şimdi sapıtırım, bunlar ayık ertesi gün rezil olurum duygusuyla ilk başta çekindim. Sonrasında sallaa gitsin boşver yaa zaten ayda yılda bir fırsat buluyon sapıtmaya onda da sapıtsan en olur dedim ve vurdum tekilanın gözüne :) Gittiğimiz barda canlı müzik kısa sürdü zaten geç gitmiştik hoplayıp zıplamak yetti ama içmek ve rahatlamak duygusu yetmedi. Çıkışta sahilde oturduk. Bizim gibi eğlencesi yetmeyen bi kaç grup daha vardı. Sahil, karanlık, yıldızlar, hava güzel, birde mp3 playerden müzik (teknolojinin gözünü seveyim) 1 saat kadar da açık havada oturduk sohbet ettik şarkılar söyledik. Ama bu bana yetti mi hayır yetmedi, ayılmaya başlayınca ben biraz daha içmek istiyorum dedim, Mr. Loose da sana bira alalım sonra bnde eve gideyim dedi. Biramı aldık dolmuş bekliyoruz saat 1.30 ama ne gelen var ne de giden tabi ki. Bir arkadaşının yakınlarda evi varmış oraya gideyim dedi. Hep birlikte o arkadasının evine gittik. Orda biramı içtim, sigaram zaten bitmişti Mr. Loose dan istedim son sigarasıydı paylaştık birlikte içtik. En son fırt bana kaldı, benim kafa da güzel olunca onu da paylaşiim dedim ama Mr. Loose ne yapacağını bilemedi, benim ona yaklaşmam karşısında öpücem sandı ve onun dudağı hafifden benimkine değdi. Ben alkollü olsamda mantıklıyımdır :P (misal sarhoş kafa ile mortgage dan bahsettim) özür diledim yanlışlıkla oldu dedim. Son içkilerde bittikten sonra bizde arkadasımin evine geçtik.

Buhranın yoğun olduğu dönemde kendime sanal arkadaşlar bulmak güzel oluyor. Yine böyle bir çaba içersindeyken, okulunu bitirmek üzere ve 1 hafta sonra memleketine dönecek olan bir Dr adayıyla tanıştım. Dün onunla buluştum, cafenin birinde oturduk anasından cücüğüne kadar sordum, sanki nüfusuma alacam :) o da anlattı, çok mülayim bir tip. Tavla oynadık berabere bitti ve dostluk kazandı. Dr. den ayrıldım eve gidecem Mr. Loose aradı -nerdesin ne yapıon? -Çarşıdayım eve geçicem. -buluşalım mı? dedi. Bende vaktim az istersen ama istersen buluşalım dedim. Ok dedi buluştuk. Ben direk söze girdim o akşam ne yaptıysam ne dediysem hepsini hatırlıyorum. İnsan alkollü olunca daha rahat davranıyo kusura bakma yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum dedim. Yapmak istediğimin sadece sigara dumanını paylaşmak olduğunu ve dudaklarına dokunmak istemediğimi belirttim. Büyük bir anlayışla karşıladı ve arkadaş kalalım muhabbetini uzatmadan arkadaşlığımızı ilan ettik.


6 Nisan 2010 Salı

depresyona girdim canım feci derece sıkılıyor. nefes almak bile can sıkıcı...
avazım çıktıgı kadar bağırmak istiyorum evde durmak istemiyorum. hani yeni bir yıl yeni bir arkadas diy ebir post yazmıştım ya o postu yazmama sebep gıcık şahıs beni facebook dan silmiş. neden ama yaaa anlamıyorum :((( ne var yani bana sırrını söylemişse burda bile yazmamıştım onun sırrını bnde güvendeydi bnde ona bakire olmadığımı ve yaşadığım ilişkilerimi anlatmıştım eşitlenmiştik bana güvenebilirdi. sanki herkese homoseksüel bir deneyimi olduğunu anlatcattım salak şey!!! bana senin cinsel deneyimlerinden kimi istiyorsan onu becer ister kadın olsun ister erkek bni ne ilgilendirir. bunu ilk defa duymuyorum hem bana göre tuhaf bişey değil. ilk erkek arkadasımında böyle bi deneyimi olmuş onuda kimseye anlatmamıştım bunu da anlatmıcaktım ama şimdi şeytan diyor ki git okulda tanıdğın herkese anlat rezil olsun ya da herkese değil sadece hoşlandığı kıza anlat o zaten herkese yayar. oooooffffffffff neler diyorum bn sanki yapabilcem böyle bişeyi. şu yaşıma kadar istemli olarak kimseye zarar vermedim. bilmeden bişeyler yaptıysam onlarda affola artık. ne bileyim yaa çok kötü bi dönemden geçiyorum çevremde kimse yok bunaldım.....

3 Nisan 2010 Cumartesi

Bu yıl ücretli öğretmenlik yapmıyorum ama özel güvenlik kurslarında ders veriyorum. Ders saati başına para alıyorum. Kazandığım fazla değil ama idare etmeye çalışıyorum. Ders verme sürelerim düzensiz olduğu için aylık kazancımda düzensiz doğal olarak. Annem her para aldığım birazını kenara ayır bak sonra parasız kalıyorsun diye söylenir. Bende her seferinde aldığım para cebimdeyken çarşıda bir tur atarım ve eve bir çift ayakkabıyla dönerim. Bu sefer aldığım ücrette de aynısı oldu. Bir erkek arkadaşımla bu sefer çok ucuza çok güzel bir ayakkabı aldığımı paylaşırken. Kızım sen düzenli maaş almaya başla, şimdiki halinden farksız olacak durumun dedi. Bu dediğini kabul etmedim ve o da karşılığında: Eğer sen çalışıp para koy kenara bende taksime çıkıp herkese verecem dedi. Bu lafını unutma sırf bunun için bile para biriktiririm dedim. Sonrasında beni kandırdı. Güneş gözlüğümü çaldırdığım için almam gerektiğinden bahsediyordum sen para yolla ben sana yurt dışından Rayban getiririm dedi sevinmem geçtikten sonrada sana hiç böyle bir iyilik yapar mıyım sanıyorsun dedi. İntikamım acı olacak bak para biriktirme işine hemen başlayacağım sayende dedim.