27 Ocak 2010 Çarşamba

geçen gün abimin bizzat şahit olduğu olayı anlatmak istiyorum:
abim (rizede çalışıyor) doktora gider ve sıra bekler kapı açıktır içeride muayene olan yaşlı bir teyze varmış. Doktora uşağım benim sağ bacağım çok ağrıyor diye dert yanıyormuş. Dotorda teyze sen kaç yaşındasın diye sormuş, teyze 85 demiş. Doktor: yaa teyzem 85 yaşına gelmişsin tabi bacağın ağrır o kadarcık olur demiş. Teyze lafı hemen yapıştırmış sol bacağını göstererek, buda 85 yaşında ama ağrımıyor demiş :)))

Bir Berber Bir Berbere Gel Dedikodularımızı Birleştirip Magazin Dergisi Çıkaralım Demiş

En son yazımda yeni bir yıl yeni bir dostluk diye zırvalamıştım ya rüya görüyormuşum. Aklım başıma gelip alkolün tüm tesirinden çıkınca ilk dediğim şey "haa siktiirrrr neler anlatmışım ben ağzıma sıçiiiiimmm!!!!!" oldu. Bendeniz kendi sırlarımın yanında skandala neden olabilecek düzeyde şeylerde anlattım. Kötü niyetli birinin eline geçse bu bilgiler 3 evlilik yıkar, para sızdıracak düzeyde şantajlık bilgiler yani.... Sen neler biliyorsun diyeceksiniz ama öyle yani durum çok masum bi yüzüm var ve herkes bana içini döküyor.
Kendimi resmen eşek kulaklı Kral Midas'ın berberi gibi hissettim. Kafam güzel karşımdaki iyi bir dinleyici ve günlük hayatta da ketum çok konuşmaya biri olunca; dök içini kuyuya kızım dedim ve anlattım. O da bana hayatının sırrını verdi bu arada (tabi gerçekse hala inanasım gelmiyor ama o yüz halini düşününce gerçek olduğunu varsayıyorum..)
Bende karar verdim konuşayım dedim bu konuyu arıyorum açmıyor, meşgule alıyor falan heralde dedim bu da benimle görüşmek istemiyor aynı duyguları hissediyoruz diye az önce mesaj yazıp yolladım:
MUMİ: Geçen akşam aradığımda da sana düşüncelerimi söylemek istemiştim ama müsait değildin sanırım şimdide müsait değilsin. Demek istediğim kafam güzelken sana birsürü sey anlattım ve şimdi düşününce kendime kızıyorum, senin bunları birine anlatacak olmandan dolayı değil kızgınlığım sadece bende kalması gereken şeyleri sana anlattığım için. Sen öyle ketum, öyle iyi dinliyordun ki Midasın berberinin içindekileri kuyuya anlatması gibi sana anlattım. Kendimi kötü hissediyorum ve seni görünce bu durum daha da depreşecek demek istediğim benimle görüşmek istemezsen bana uyar :(


İşte böyle sayın okumayanlarım. Bakalım bu durumun sonu ne olacak. Merakla bekliyorum ama aslında ne olacağını biliyorum bir daha beni aramayacak, Samsun da yine tek başıma kalacağım :((((

25 Ocak 2010 Pazartesi

YENİ BİR YIL YENİ BİR DOSTLUK

Dün gece geçen sene çalıştığım okulumun Akıllı Bıdık'ı ile konsere gittim feci coştum eğlendim ve bir merhabadan öteye gitmeyen arkadaşlığımızı sırdaşlığa çevirdik.
İlk başta amacım farklıydı ne yalan söyleyeyim. Çok kötü bir huyum var yalnız olduğumda içten içe her bekar erkeğe yazıyorum ve genelde de hep elim boş dönüyorum :))) Dün akşam neyse ki Akıllı Bıdık beni zamanında uyandırdı sarkma durumlarına geçmedim. Bana okuldaki yeni öğretmeni sevdiğini, evlenme teklif ettiğini ama kabul etmediğini söyledi. Bunları duyduktan sonra tabi benim radarlar off durmundan on durumuna geçti ve ortamı taramaya başladım. Yakınımda bir eleman gördüm o da aranıyor garibim :D Konser boyunca bakıştık manalı şarkıları (Ama Aşkım yok, Yalan, ...) birbirimize bakarak söyledik. Kendimi iyi hissetmemi sağladı. Bu arada Akıllı Bıdık la anlaşma yaptık Vegas da olan Vegas da kalır misali bu barda yaptıklarım burada kalacak dedik. İçtik, zıpladık, şarkılara eşlik ettik, dans ettik tam manasıyla eğlendik. Gecenin sonunda baktım ki biz gerçekten çok iyi dost olduk. Kahve içmek için eve çağırdım onu ama kahve yokmuş kaldığım evde bende çay yaptım. Ben yaptığım rezillikleri ona anlattım, o da bana hayatında yapmış olduğu en çılgın şeyi anlattı. İçince çenem düştüğü için ben baya bi döküldüm anlayacağınız o da dinledi kuzu gibi. Umarım bu anlattıklarımız ayık kafa ile düşününce arkadaşlığımıza mesafe koymaz. Bu arada çenem düştü dedim ya blogumdan da bahsettim. Adresini ver dedi ama söylemedim, ben bulurum dedi bakalım okuyucu sayım 1 den 2 ye yükselecek mi?

NOT 1: Akıllı Bıdık diye isim takmamın sebebi tombik yanakları var, çalışkan, efendi, sakin bir tip, ailenizin çocuğu diyeceğiniz bir kişilikte olmasından dolayı
NOT 2: Hava almak için dışarı çıktığımda bakıştığım elemana fake msn adresimi verdim en kısa sürede msn kurayım da bakayım neymiş neciymiş :)))