22 Ekim 2009 Perşembe

ARANIYOR!!!

Erkek arkadaşım 5 ay kısa dönem askerlik yaptı. Zaten ilişkimiz o gitmeden 20 gün önce başlamıştı. Hemen ilişkinin başlangıcından gideceği belli olduğu için işler hızlı ilerlemişti. 4. buluşmada sevişmeye başlamıştık. Ama sevişme dediğime bakmayın aslında sevişememe eski sevgililerime ve partnerlerime baktığımda durum içler acısı. :(( Hayatımda gördüğüm en küçük pipi ( penis diyemem çünkü hala pipi kıvamında). Kafa dengi muhabbetli, eğlenceli ve olur olmaz şeylerden espri türeten bi tipden iyi bi sevgili olur diye düşünmüştüm. Ancak çok büyük bi yanılgı içinde olduğumu onunla yatınca anladım. Adam sexin ortasında aklına ne geliyorsa gülmeye başlıyo ve ereksiyonunu kaybediyor. Zaten o minicik şeyi kaldırmak için kan ter içinde kalıyor. Sevişirken üstündeki kişinin alnındaki terlerin yüzünüze damlaması pek hoş bi durum olmuyor. Pipisi küçük olduğundan prezervatif tutmuyo, güç bela boşalma durumuna geliyo bu sefer daha büyük bi problem oluyor prezervatifden spermler taşıyo ve bana bulaşıyor. Bu durumdan hiç hoşlanmıyorum :(( Askere gitmeden önce çok kötü bi tecrübe yaşamıştık; sevişirken kondom çıkmış -bol geldiğinden!- ve benim içimde kalmıştı.
Bugün askerden geldikten sonraki ilk sevişme girişimimiz gerçekleşti. Diğerlerinden pek farklı değildi doğal olarak. Üstüne üstlük askerde dişlerini iyi fırçalamadığı için bir dişi çürümüş ve nefesi kokuyordu. Bu durumda onunla sevişmek bnm için işkence oluyor. İşin içine sex karışmadığında ilişkimiz daha güzel olacak. Ama bunu ona nasıl anlatıcam bilmiyorum. Bugün sevişmeden sonra bana sordu ;"yapmamı istediğin bişey var mı?" diye. Aslında bir doktora gidip ereksiyon problemini ve çürük diş sorununu çözmen gerek demek gelmişti içimden ama diyemedim doğal olarak. Hayır yok dedim. Sonrasında bana demez mi aslında değişik fantaziler yapsak " ohaaa!!! " dedim içimden sen bamya kadar şeyinle ne fantazisi yapcan!!!
OOOffffffffff ooffffffffff düzgün bi sevgili bulmalıyım; yatakta iyi olan, anlaşabileceğim, hemde eli yüzü düzgün bi tip yok mu bu şehirde??? :(((( Aranıyor ilanı mı versem; yatakta kendine güvenen (böyle dersem de şimdi erkeklerin geneli kendini yatakta iyi sanır bu kısma bi püf noktası bulmalıyım ayırtedici bi kriter koymalıyım), üniversite mezunu, esprili, eli yüzü düzgün, hijyen kurallarına uyan, bakımlı, müzik ve sinema konusunda geniş bir bilgiye sahip olan, resim ve heykelden anlayan birazda yeteneği olan ( bu kısım baya bi abartı oldu ama istemişken tam istiyim), fotoğrafçılık yapan, 170 cm'nin üzerindeki adayları bekliyorum.
Gelin sevgilim olun :)))) yaw bu da olmazki tam 900 lü hat muhabbetine döndü. Hadi hayırlısı artık :))

18 Ekim 2009 Pazar

kıskançlık krizlerine giriyorum bu sıralar herkesin hayatı bnmkinden daha güsel geliyor ama bn kendiminkini değiştirmek için hiç bişey yapmadan herkesin elindekilere bakıp bakıp sadece kendime acıyorum onları kıskanıyorum. viki ye gıcık olmaya başladım bnm 4,5 yıl geçirmiş olduğum şehre gitti ilk ayında kız gezilmedik görülmedik yer bırakmadı bnm gitmediğim yerlere gitti gördü. bn ne yaptım die düşünüyorum o kadar yıl orda parasızlıkla mücadele ettim boş vaktimde olduğu zman iş bulup çalışıyordum onun haricinde okula devam mecburiyetim vardı okula gidip geliyordum. eee geri kalan vaktimde ne yapıyordum erkek arkadasımla evde bok gibi oturuyorduk bn şunu yapalım demeden kimse ortaya bi fikir atmıyordu. tek dedikler elazıg bok gibi bi yer ne yapcaz dışarı çıkıp hem paramız yok, ayy şimdi düşünüyorumda gıcık oluyorum bu kadar mallık niye yaptım. 3. sınıftayken fotografçılığa merak salmıştım. erkek arkadasıma hadi gidip keşif yapalım fotoğraf çekelim die söylerdim bin dereden su getirirdi bana çıkamazdık hiç bir yere tembel tembel evde oturup tv izlerdik. ondan öncekide zaten iş kolikti oda hiç dışarı çıkmazdı evde pic projeleri yapardı sonrada neden artık eskisi gibi değiliz derdi nedeni basit moron körelttin bni :(( bni ateşleyecek bi erkek arkadasım olmamış, erkek arkadası bırak normal bi arkadasım bile olmamış. sosyal aktiviteyi cafeye oturup çay içip muhabbet etmektten öteye taşıyamamışız.

geçen gece resmen nevroz geçirdim. yataga yattım uyumak için kafamda senden bişey olmaz kızım bi arpa boyu yol alamazsın sen asla hayatını kuramayacaksın, dersaneyede boşuna gidiyon bi halt olmicak, hem sabah kalkamican diye birsürü monolglar uçuşuo kafamda. kalp atışlarım değişti nefes alamadım, gözlerim dolmaya başladı uyku falan kalmadı kendimi berbat hissettim yatakta doğruldum ve ağlamaya başladım.

neden şanslı doğanlardan biri olmadım hep ben bişiyleri düzene koyup çalışmak zorunda kalıyorum. ok türkiye şartlarında çoğu kişi bi yerlere gelmek için çaba harcıyo ama çaba harcamadan başarılı olanlarda var. bnde onlar gibi şanslı olmak istiyorum. geçen gün 17 tane kazı kazan kazıdım, hiç bişey çıkmadı. aslında çıktı 10 tanesine para vermiştim 7 tanesini bedavaya getirdim.

bu arada erkek arkadasımdan tiksindim geçen gün ya çıkmya başladığımız zmn dişlerine dikkat etmemiştim :((( bi kaç gün sona fark ettim berbattı. bunu fark ettiğimden beri dişçiye git dişçiye git diye söylüyorum ama çok sorumsuz ve dişçiden korkuyouş beyfendi nefesi berbat kokuyo. :((( öpmek istemiyorum artık onu en kısa sürede bu soruna çözüm bulmalı.

14 Ekim 2009 Çarşamba

Karşı Pencere Fantazisi

3 yıldır aynı apartmanda oturuyoruz. İlk taşındığımız dönemde Elazığda okuyordum. Ben çevreye kayıtsız bir tipimdir öyle etrafı inceliyim kim oturuyo ne yapıo bakmam. Annem ise açıkgöz, etrafı inceleyen bi tiptir. Çevre apartmanlarda kim var ne yapar bilir. Bizimde karşı tarafımızdaki apartmanda yeni evli bir çift varmış. Oğlan tüm balıkları pişirmiş, pazara çıkarmış, halı yıkarmış, balkonu yıkar temizlermiş,... bir çok iş yaparmış. Tabi bu durum tembel bir kocayla hayatını geçirmiş olan annemin ilgisini çekmiş. Oğlanı her balkonda gördüğünde aman Mumi bende senden böyle hamarat bir damat bekliyorum gibi laflar ediyordu. Bende heee anne heee deyip geçiştirirdim. Derken zaman geçti bu yeni evli çift bebek yaptı. İşte o ana kadar herşey çok normaldi benim için. Ama bebeği görmenizi isterim reklamlarda oynayan o sevimli bebekler gibi benbeyaz tombik tombik sarı saçlı falan çok sevimli bişey. Bir gün bizim aile dostumuzun kızı Nil geldi. Balkonda oturuyoruz, o sırada da esas oğlan balkona bebişi ile birlikte çıktı bn Nil'e aayy bak ne kadar tatlı bi bebek dedim. Bizimkide lisede ama feci bişey nerde yakışıklı erkek var hemen radarları sayesinde bulur. Bu arkasını döndü baktı ve " Sen bebeği bırak babaya bak" dedi. İşte o anda bende o esas oğlanı gördüm :)) Sen daha bebeksin ne işin var bebek yapıyon diye içimden geçirdim. Sigaralarımı balkonda içerken artık ister istemez gözüm karşıya takılır oldu. Babacıkta her balkona çıktığında bakar oldu. Biz böyle çaktırmadan bakışır olduk. Tabi bu durum eşi tarfıdan fark edildi heraldeki artık hatun perdeleri çeker oldu. Kadın beni balkonda görünce kocasınıda kızını kaptığı gibi eve kapatmaya başladı. Geçen hafta babacık kızını aşağıda gezdiriyodu ben de o sırada balkonda telefon görüşmesi yapıyordum. Eee eşi yok ya yanında bu kafayı kaldırdı baktı baya bi bana tabi bende arkamı dönecek değildim ya bende baktım :))) Bugünde dersaneden ev gelirken yolda karşılaştık aramızda 3-4 metre kalana kadar bakıştık sonrasında kafasını önüne eğidi ve neşeli bi ıslık tutturup çalmaya başladı ve yan yana geçerken yüzüme bakmadı nasıl bozuldum anlatamam.. Boşuna demiyorlar hep iyiler erken kapılır diye. Adam hem yakışıklı hemde sadık. Ben de karşı pencere fantazileri kurup evde otururum işte elin kızıda esas oğlanı kapar böyle. :((((

10 Ekim 2009 Cumartesi

salya sümük filmler izlemek istiyorum

Biraz önce bi film izledim açıkcası müthiş bi film diyemem ama iyiydi ve ağladım (sulugözlü bi insanım ve bu sıralar dengem bozuk olduğundan çabucak ağlayabiliyorum). feast of love filmin adı. beni en çok etkileyen kısmı genç çiftin sevişme sonrası kurdukları gelecek hayalleri ve arka fonda çalan Hallelujah şarkısı oldu. bende gerçekten aşık olup böyle hayaller kurmak istiyorum bi ilişkim var ama onunda hayali yok. söylemesekde aslında bu ilişkiyi yalnızlıktan kaçmak için seçtiğimiz belli. Dışarı çıktığımızda yanımızda biri olsun; sinemaya gitmek için, alış-veriş yapmak için, bir şeyler anlatmak istediğimizde dinleyen olsun diye. kendimi öğlen kuşağındaki evlendirme programlarına çıkan yaşlılar gibi hissediyorum yanımda bi nefes olsun, can şenliği olsun bana :(( Bu durumda daha damar filmler izlemek ve salya sümük ağlamak istiyorum gençliğimi yaşayamadan yaşlandım bööööööhhhüühhüü :((((((
Hakkımda çıkabilecek olan dedi-kodu' lara karşı önlemden midir yoksa artık işsizlik basıma tak ettiğinden mi karar veremedim ama banka sınavına çalışmaya başladım. Yazarken şimdi fark ettim anca mı diyeceksiniz belki ama dedikodu kelimesi ayırınca anlamı daha bi ortaya çıkıo, dedi; o dedi ve sana koydu başabilirsen çıkar der gibi :D

4 Ekim 2009 Pazar

çok canım sıkkııııınnn çookkk :(((((((

ya neden sürekli kötü seyler bnm hayatımda oluyo ya da bnm mi olayları büyütüyorum bilmiyorum... az önce öğretmen arkadasımla konuştum ve bana sıkıntı veren bişi söledi.
okul yıllarımda olan sevgililerimden bahsetmiştim hani babası kalpazanlık yapan. işte bn bununla 1. sınıfta çıkmaya başlamıştım. konuyu dağıtmayayım.
okulu memleketten 3 kişi kazanmıştık. biri lise arkadasım (özerciğe benzeyen bi tipdi), biri babamın kahve arkadasının kızı hepimiz aynı lisenin çocuklarıyız fln okulun ilk ayları hep birlikte dolaşıyoruz. babamın kahve arkadasının kızı sevgili yaptı bnde onun sevgilisinin sınıf arkadasıyla çıkmaya başladım. başta herşey çok güseldi herkes birbirini tanıyo mutlu mesuttuk. ama bnm erkek arkadasım problemli bi tipti ve arkadaslarımda, onun arkadaslarıda ondan haz etmemeye başladılar. bu arada bn babamın kahve arkadasının kızı ile eve çıkmıştım. herkes bizim köhne evimize gelir kalırdı 2 kız 5 erkek ev toplama kampı gibi olurdu. zaten hers bizim evde kalıyodu bnm erkek arkadasımda evinden ayrılınca maddi sebeplerden geçici olarak bnde kalmaya başladı. sona bu durum ev arkadasım ve erkek arkadası tarafında problem oldu. bnde doğal olarak aşık olduğum çocugun tarafına geçtim ve kavga ettik 4 ay boyunca evde küs yasadık ve sene sonu ayrıldık. neyse bnm lise arkadasım özercik onların tarafını tuttu. bnde bu duruma gıcık oldum. baya bi zıtlaşma oldu aramızda. sonrasında biz özercikle hiç konuşmadık. ta ki bir otobüs yolcuğuna kadar. özercik ve ex ev arkadasım birlikte memlekete dönüyolar ve bnde aynı otobüsteyim. bunlar bagajları teslim ediyolardı bnde otobüsdeydim. özercik bana ters ters bakınca acayip sinirlendim kendimi tutamayıp orta parmak hareketi çektim ona. :)))) o da boş durmadı hmn otobüse binip bni tehdit etmeye başladı ufak bi atışmadan sona muavin araya girdi. çok gergin bi yolculuktu. olaylar bununla da kalmadı aslında bn onlara bişi yapmamama rağmen memlekette bnm dedikodum aldı başını yürüdü... çok berbat bi dönemdi ailemle problemler yaşadım vs.
işte bu sözünü ettiğim özercik kılıklı şey bnm geçen sene çalıştığım okulda görevlendirilmiş ve doğal olarak oradakilerde bni tanıyıp tanımadıklarını sormuşlar. oda " keşke tanımasaydım" gibi bi cümle kurmuş. gecen yıl çalıştıgım yerden ayrılırken güzel ayrılmıştım bni biraz olsun tanımışlardı kötü bi insan olmadıgımı biliolar ama şimdi o salak bnm hakkımda atıp tutarsa elazığda yaşadığım kötü şeylerden bahsederse. :(((( ben bir daha ailemle sorun yaşamak istemiyorum. zaten hayatım kötü gidiyo bir de bu üstüne tuz biber oldu moralim bozuldu.
küçük şehirde yaşamaktan nefret ediyorum herkes herkesi tanıyor istemesende milletle göt göt gelion. ya bu salak şimdi mumi şununla düştü kalktı bununla yiyişti sona bununla onu aldattı derse bn ne yapıcam. anamın lafı geldi aklıma " gizli sikişin aşikar doğurması olur" derdi. bizde gizli kapaklı bişiler yaptık sanıoz ama yaşadığım kötü olay demiştim ya yazıda. ben birisi ile sarhoşken birlikte olmuştum aslında bn istememiştim ama alkoün etkisiyle bişiler yaşamıştık. o allahın belası da bunu her önüne gelene anlatmıştı. eğer bu laflar özerciğin kulağına gittiyse bn biterim :'(((((