27 Temmuz 2009 Pazartesi

Sapık NACi dayı uzak dur benden!!!!!


Yarasa gibi yaşadığımdan ve bütün arkadaşlarım tatilde olduğundan hiç uyumadan, sabah tek başıma denize gitmeye karar verdim. Uykusuz olduğumda bende tuhaf bir enerji oluyor her şey komik geliyor en abuk şeylere gülebiliyorum ve her şeyden zevk alıyorum.
O sabahda uykusuz uykusuz yola çıktık kısa bi yürüyüşten sonra her zaman denize girdiğim yere vardım. Çoktandır havalar yağışlı olduğu için denize giremedim. Ama hala mutluyum ne de olsa deniz havası alıp güneşlenicem yaa :)) Havlumu serdim kremleri yağları çıkardım, kitabımı çıkardım, sıkılırsam diye yanıma mp3 playerımıda almıştım her şeyi yerleştirdim. Sonra relax bi modda gökyüzünde giden bulutları seyrettim kitap okudum, müzik dinledim 1-1,5 saat geçti böyle huzur mutluluk bu dedim içimden yüzümde salak polyanna edasıyla. Ben de o rahatlık o kadar almış başını yürümüş ki! O kadar yer dururken yanıma kadar yürüyüp gelmiş olan dayı bana günaydın deyince kendimi avrupada birbirine günaydın diyen yabancı insanların arasında sanarak bende adama "günaydın" dedim bütün içtenliğimle. Keşke demez olsaydım :((( Adam başımda dikildi kaldı. Bende kulaklığımı çıkarıp bişey mi var diye soran gözlerle baktım. Adam bana denizin çok dalgalı olduğunu bu sıralar girilmesinin çok tehlikeli olduğunu anlatmaya başladı. Biliyorum teşekkürler ben zaten buralıyım sağolun dedim. Bu sefer bana iltifat etmeye başladı "ÖSS sınava girdiniz mi?" dedi. Bende zaten üniversite mezunu olduğumu söyledim. (Var bende de salaklık neden konuşcak konu açıyosam adamla işte hep uykusuzluğun vermiş olduğu salak sarhoşluk hali) Aaaaa çok genç gösteriyorsunuz ben sizi lisede okuyor sanmıştım demez mi? Yok ben KPSS ye girdim olmadı falan dedim. Adının Naci olduğundan nerden emekli olduğundan çocuklarının ve eşinin durumundan, geçen gün yürüyüşe çıkıp orda bi kadının buna teşhirci bi davranış yaptığından tut bir sürü şey anlattı. Adam azimli ama ordan konuyu nasıl bağladı bilmiyorum ama iş yerinde çalışan bi kızla aralarındaki ahbaplığa getirdi konuyu. Bu kız çok dağınıkmış bi kere hasta olmuş bu da çok babacan ya kızın evine gitmeye karar vermiş. Gitmeden önce aramış kızı geliyorum diye. Kızda ev arkadaşına aman Naci abi geliyor evi toparla demiş. Neyse bu gitmiş eve banyoda elini yıkamak istemiş çok temiz titiz ya!! Bir koku duymuş bi bakmış kızın ıslak iç çamaşırı. Bunu anlatırkende Türk milletinin geliştirmiş olduğu nacizane el hareketlerinden olan s.çtık işaretini yapmaz mı? OOOhaaa dedim bu adam deli, sapıtık bişey yandın kızım :(((( Sonra bu zatı muhterem şahıs kızın iç çamaşırını alıp kıza götürmüş "siz ne biçim kızsınız böyle pasaklılık olur mu?" demiş. O bunları anlatırken bende artık gitse diyorum içimden dualar ediom. kahretsin biber gazımıda almadım yanıma diyorum. Sahilde koşu yapanlardan yardım ister gibi bakınıyom insanlara. Yok gitmiyo adam artık ben hiç konuşmamaya başladım ama bu taktip yaklaşık 20 dakika sonra sonuç verdi ve sapık dayı en sonunda bir sürü şey daha anlatıp bir daha karşılaşmak dileğiyle dedi ve uzaklaştı. Bende aman Allah korusun diye içimden geçirdim. :)))
Bu tecrübeden edindiğim ders sen ibiza plajlarında güneşlenmiyorsun kızım yalnızken kimseyle konuşma oldu :D

kankayız diye bokunu çıkarmak gerekmez ki

Sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa karşı taraftan mı bilmiyorum ama nedense kankalarım çok geveze. Sanırım ben çok konuşkan olmadığımdan geveze kişilerle muhabbet kuruyorum. Anladım ki bu çok sıkıcı olabiliyor.
Ünideyken bi kankam vardı sınıfdan çocuk kayseriliydi ve mesleğimizde de çok iyiydi bunun haricinde aileden gelen bi çiftcilik bilgisi vardı. Ne zaman muhabbet açmak istese konu ya meslek üzerine olurdu ya da onun çiftcilik üzerine... Yok anam şöle traktör var, ineğin günde kaç kilo süt verdiğinden tutunda, bi tarlanın kaç saatte sürülebileceğinden artık böööööğğğğkk gelirdi bana. İnsanlar karsı taraftaki kişi hıımm hııı hıımmm gibi kelimelerle size karşılık veriyolarsa artık onların yakalarını bırakmak gerek bıktırmışsın artık sohbetinle anlatma demektir. Allahtan aramız bozulduda o sıkıcı konuşmasını dinlemek zorunda kalmıyorum :)))
Şimdide altı yıllık bi kankam var çok seviyorum onu ama o da bazen sıkıyo. Sevgilisi varsa sevgilisi hakkında anlatıo, yoksa olmadıgı hakkında dert yanıyor hadi bunlar normal bende yapıyorum. Ancak bunda da eski kankada olan sorun var. Misal bir ara bilgisaar işiyle ilgileniyordu. Bende ilgilendiğim için cazip geliyordu ama teknoloji konusunda fiyat takip edip ticaret yapacak kadar bi bilgiyede sahip olmama gerek yok yani :((( Şimdi oiş bitti araba alıp satma işine girdi aman tanrım artık yeter diye bağırmak geliyor içimden her msne girdiğimizde bana araba resimleri yolluyo ve onlar hakkında yorum yapmamı beklio. Benim bisiklet alacak kadar bile param yok işime yaramıcak bi konuyu neden getirip getirip burnuma sokuyo anlamıyorum. Araba piyasa fiyatları, abs, esr, motor hacmi, kaç beygir oldugu, enjeksiyon sistemi, sunroof... akla gelebilcek her özelliğini anlatıyor. Ben ona Felipe Massa çok talihsiz bi kaza geçirdi Michael Schumacher pistlere tekrar dönebilirmiş dediğimde ise sanki bizim sokaktaki Memet amcadan bahsediyon bana ne onlardan mumi diyebiliyor :S Tüm kankalar erkek olunca ilgi alanları ve egoları da böyle oluyor işte.
Kankalar güzeldir ama çok konuşup baymadıkları zaman, umarım daha az konuşmayı öğrenirsiniz ve hep hayatımda olursunuz :)))

16 Temmuz 2009 Perşembe

yaratıcı olmak istiyorum!!!!!


yartıcı olup bnde bişiler üretmek istiyorum ama çok tembelim heralde. 1 aydır işsizim ve evde oturup hiç bir şey yapmıyorum hep erteliyorum yapacaklarımı sonunda mazeretler bulup koca popomun üstüne oturuyorum :(((
geçen gece bi arkadaslık sitesinde gezerken biriyle tanıştım gıpta ettim yaa resmen. hayatını zevk aldığı seyleri yaparak yasıyan biri ile tanısınca çok monoton bi yaşamım olduguna karar verdim. yarından tezi yok hmn fotografcılık üzerine çalışmalarımı hızlandırıcam 3 aydır çektiğim salak fotolarla duran zenitimdeki fotoları banyoya götürcem ve yeni film taktırcam hatta taktırmıcam nası takıldıgını fotocudan öğrenicem filmin bayatlamasına izin vermicem zamanı gelince bn takıp makinamıda alıp foto çekmek için kendimi dışarı atıcam. bu sıralar buaralar çok yagmurlu foto çekmek için yeterli ısık yok bnmde tekniğim henüz bunu basarmak için ii deil.
hadi bakalım hayırlısı kolları sıva mumi göster kendini yapabilrsin sen yeteneklisin :))))))
kendimi gaza getirmeliyim :)

3 Temmuz 2009 Cuma

03.07.2009 bugün neler oldu?

Hayatımda hiç günlük tutmayan, kompozisyon derslerinde yazılan yazıları bile lüzumsuz gören bn şimdi blog sahibi olup günlük tutmaya karar verdim hadi hayırlısı. Bakalım bu heves ne kadar sürecek.
Bugünden bahsediyim bn biraz aslında pek bişi olmadı ama yinede yazayım. Kuzen ve onun veledi ile denize gittik sinir oldugum çırpı bacaklı oğlanı şakayla karışık suda bi güzel sağa sola fırlatıp durdum :D
İnternetten satın aldıgım ban olmayan elbiseyi iade ettim.
Asıl önemli olan konu sanırım bugün abim milli oldu :))) ya ne kadar kötü bi kardesim böyle bi olayı internet aleminde söylüyorum. kız arkadasıyla İST debuluşup otele gitmişler demiştim aslında ona oteller evlilik cüzdanı olmadan almaz ya da bayacan parayı turistik otelde kalacan demiştim ona ama bna inanmadı, yaşadıım bilioz da sölüoz dimi :D
ertesi gün öğreniriz durumun ayrıntılarını, çok merak ediyorum :)))